{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

Beste Thillers,

Jullie hebben TC Thille een algemene score van 4,3/5 gegeven! Waarvoor dank en we doen er alles aan om ook in 2021 deze score te behouden en met jullie feedback aan de slag te gaan.

Hieronder kan je onze acties terugvinden.

Infrastructuur  (4,0/5)

Kwaliteit van terrein kon beter op het vlak van lijnen, ondergrond en materiaal.
=> We hebben geïnvesteerd in materiaal voor het onderhoud van de terreinen en het probleem met de lijnen zou moeten opgelost zijn.
Voor verlichting op de terreinen wordt gezocht naar de beste oplossing op langere termijn. Op korte termijn wordt het probleem met verlichting op terrein 2 aangepakt.

Reservatiesysteem  (4,3/5)

Jullie zijn zeer tevreden over het online reservatiesysteem (via website Tc Thille en app tennis vlaanderen). We behouden het maximum van 2 uren per speler om te reserveren alsook de spelblokken blijven 1u. Dit om iedereen de kans te geven te kunnen spelen.

Barwerking (4,5/5)

Het eerste seizoen met een barteam en vaste openingsuren werd door jullie gesmaakt! De hapjes, biertje van de maand staat dit seizoen terug op de kaart. De openingsuren van de bar zal je vanaf nu ook kunnen terugvinden op de website. Verwarming voor koudere avonden wordt voorzien.

Communicatie (4,3/5)

Website, facebook, instagram en de nieuwsbrieven zijn de kanalen die we gebruiken om jullie te voorzien van  informatie en dit loopt goed blijkt uit de score. 
We geven graag mee dat onze website de plaats is waar alle info up 2 date staat. Facebook en instragram worden aangevuld met foto’s en info over evenementen.

Lessenaanbod (4,3/5)

Wordt als ruim voldoende omschreven. De samenwerking die we met TC Kortemark hebben op vlak van lessen vinden jullie van hoge kwaliteit. We zetten in 2021 in op extra bekendmaking van dit aanbod in Lichtervelde.  Ook hier is de website de plaats waar je je kan inschrijven.

Cluborganisaties (4,4/5)

Corona heeft op het vlak van evenementen en activiteiten heel wat roet in het eten gegooid. Ondanks het feit dat we met heel wat beperkingen te maken hadden zijn we er toch in geslaagd om enkele heel fijne activiteiten te organiseren. Dit seioen starten we vroeger met onze cups. We bekijken de mogelijkheden van jeugddagen zodat tieners ook na het volgen van lessen met iemand kunnen tennissen. Activiteiten zullen zo snel mogelijk aangekondigd worden via verschillende kanalen.

Betrokkenheid leden in clubwerking (4,1/5)

Er wordt aangegeven dat er een open en beschikbaar bestuur is. Ook tussen de leden onderling wordt een hogere betrokkenheid ervaren.

 

Nogmaals een dikke merci voor jullie verbeterpuntjes, dit waarderen we oprecht en nemen dit mee in de verdere ontwikkeling van ons tof tennisclubje !

Het Bestuur.

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure